Ciasta deserowe
Kostka kawowa
Piernik z marmoladą
Nr katalogowy CD-30
Tradycyjna piernik przełożony marmoladą wieloowocową, oblany polewą czekoladową.
Ptasie mleczko wiśniowe z brzoskwiniami
Nr katalogowy CD-29
Pianka sporządzona ze śmietany z dodatkiem galaretki o smaku wiśniowym.
Ptasie mleczko cytrynowe
Nr katalogowy C-28
Pianka sporządzona ze śmietany z dodatkiem galaretki o smaku cytrynowym.
Porzeczkowe
Nr katalogowy CD-27
Blat biszkoptowo – czekoladowy oraz blat biszkoptowy jasny, przełożone śmietaną o smaku porzeczkowym. Całość udekorowana jest pysznym żelem porzeczkowym.
Pomarańczowe
Nr katalogowy CD-26
Dwa biszkopty o smaku pomarańczowym przełożone śmietaną z dodatkiem brzoskwiń.
WZ
Nr katalogowy CD-25
Dwa biszkopty czekoladowe przełożone kremem z delikatną nutką twarogu. Całość oblana smaczną czekoladą.
Wiśniowe
Nr katalogowy CD-24
Wiśnie zalane galaretką na jasnym biszkopcie, przykryte śmietaną o smaku wiśniowym.
Toffi
Nr katalogowy CD-23
Dwa biszkopty o smaku toffi przełożone kremem toffi, pokryte ciasteczkami.
Śmietankowy z brzoskwiniami
Nr katalogowy CD-22
Krem sporządzony na bazie śmietany z dodatkiem brzoskwiń, na jasnym biszkopcie.
Straciatella
Nr katalogowy CD-21
Śmietana o smaku straciatelli na czekoladowym biszkopcie z dodatkiem chrupiących ciasteczek i orzechów arachidowych.
Sernik na zimno
Nr katalogowy CD-20
Puszysta masa serowa wylana na ciemny, czekoladowy biszkopt. Całość zalana zieloną galaretką.
Rolada śmietankowa
Nr katalogowy CD-19
Naturalna śmietana zawinięta w delikatny puszysty biszkopt z dodatkiem owoców lub toffi.
Rolada kremowa
Nr katalogowy CD-18
Krem czekoladowy zawinięty w delikatny puszysty biszkopt z dodatkiem owoców.
Miodownik
Nr katalogowy CD-17
Biszkopty miodowe przełożone kremem grysikowym. Na górze ciasto pokryte orzechami arachidowymi w połączeniu z miodem.
Marakuja
Nr katalogowy CD-16
Biszkopt czekoladowy w połączeniu z czekoladą oraz zatopionymi w niej ziarnami.
Malinowa rozkosz
Nr katalogowy CD-15
Dwa jasne biszkopty przełożone kremem budyniowo-waniliowym z dodatkiem śmietany o smaku malinowym. Na górze maliny zalane galaretką.
Krówka
Nr katalogowy CD-14
Dwa biszkopty karmelowe przełożone delikatnym kremem o smaku krówkowym.
Kostka bananowa
Nr katalogowy CD-13
Krem o smaku bananowym w połączeniu z biszkoptem czekoladowym.
Ciasto orzechowe z kremem brulee
Ciasto marchewkowe
Kawowy
Nr katalogowy CD-10
Dwa jasne biszkopty nasączone kawą, przełożone kremem kawowym.
Karpatka
Nr katalogowy CD-09
Ciasto parzone przełożone kremem. Całość posypana cukrem pudrem.
Galaretka
Nr katalogowy CD-08
Biszkopt przesmarowany delikatną warstwą kremu z dodatkiem owoców zalanych galaretką.
Diablo
Nr katalogowy CD-07
Jabłka zapieczone w czekoladowym biszkopcie w połączeniu z kremem budyniowym.
Czekoladowy
Nr katalogowy CD-06
Czekoladowy biszkopt z czarną porzeczką oraz delikatna pianka sporządzona ze śmietany i czekolady.
Cynamonowe jabłuszko
Nr katalogowy CD-05
Jabłka z brzoskwiniami wyłożone na jasnym biszkopcie. Całość przykryta puszysta kremem wykonanym na bazie śmietany z dodatkiem czekolady i cynamonu.
Ciasto ryżowe
Nr katalogowy CD-04
Ciasto wykonane na bazie mąki ryżowej bez dodatku mąki pszennej.
Cappuccino
Nr katalogowy CD-03
Dwa biszkopty o smaku cappuccino przełożone białym puszystym kremem. Całość oblana polewą cappuccino.
Bananowy song
Nr katalogowy CD-02
Krem przygotowany na bazie prażonych bananów wylany na delikatny czekoladowy biszkopt.
Babka włoska
Nr katalogowy CD-01
Babka cytrynowa przełożona kremem czekoladowym i oblana czekoladą.