Ciastka
Babeczki o smaku truskawkowym
Babeczka o smaku miętowym
Mufinka o smaku czekoladowym
Nr katalogowy C-13
Ciasto czekoladowe upieczone w foremce wykonanej z wafla, którą również można zjeść. Dekoracja wykonana jest z kolorowego kremu.
Babeczka z musem wiśniowym w białej polewie
Nr katalogowy C-12
Korpus babeczki wykonany z kruchego ciasta, wypełniony musem wiśniowym wykonanym na bazie śmietany kremówki. Góra oblana jest polewą budyniową.
Ciastko piernikowe
Nr katalogowy C-11
Tradycyjny piernik przełożony marmoladą, oblany polewą czekoladową.
Tradycyjny pączek z nadzieniem
Nr katalogowy C-10
Tradycyjny pączek z nadzieniem (marmoladą, toffi, czekoladą lub advocadem) przełożony lekkim, puszystym kremem budyniowym.
Rogaliki francuskie
Nr katalogowy C-09
Rogaliki wykonane z ciasta francuskiego, nadziane marmoladą wieloowocową. Posypane cukrem.
Pucharek – deser
Nr katalogowy C-08
Deser składa się z jabłka, kremu budyniowego oraz galaretki agrestowej i wiśniowej. Podawany w pucharkach.
Ptyś
Nr katalogowy C-07
Ciasto parzone wypełnione śmietaną i posypane cukrem pudrem.
Kremówka
Nr katalogowy C-06
Ciasto francuskie pokryte warstwą kremu budyniowego oraz śmietaną.
Kasztanki
Nr katalogowy C-05
Krucha babeczka wypełniona kremem, oblana czekoladą.
Bankietówka
Nr katalogowy C-04
Owoce i odrobina kremu budyniowego zalane galaretką.
Babeczki z galaretka i owocami
Nr katalogowy C-03
Krucha babeczka wypełniona owocami i zalana galaretką.
Babeczki serowe z wiśnią
Nr katalogowy C-02
Krucha babeczka wypełniona serem udekorowana wiśnią.
Babeczki serowe
Nr katalogowy C-01
Krucha babeczka wypełniona serem posypana cukrem pudrem.
Pączki
Nr katalogowy D-01
Pyszne puszyste pączki z marmoladą, wykonane według starej niezmiennej receptury.