Arrow
Arrow
Slider

Ciasta tradycyjne

Babka zwykła z kakao

Nr katalogowy CT-01
Tradycyjna babka wykonana na bazie naturalnych surowców z dodatkiem kakao.

Jabłecznik

Nr katalogowy CT-02
Jabłka zapieczone w delikatnym, półkruchym cieście i obsypane cukrem pudrem.

Lemoniada

Nr katalogowy CT-03
Ciasto babkowe o smaku tradycyjnej lemoniady z dodatkiem maliny, cytryny oraz kiwi.

Makowiec

Nr katalogowy CT-04
Tradycyjny makowiec wykonany według starej niezmiennej receptury.

Makowiec zwijany z kruszonką

Nr katalogowy CT-05
Ciasto drożdżowe z makiem i rodzynkami obsypane kruszonką.

Makówka

Nr katalogowy CT-06
Tradycyjnie przyrządzona masa makowa zapieczona z dodatkiem drobnych kostek jabłka.

Półkruche z brzoskwiniami

Nr katalogowy CT-07
Wykonane na bazie mąki pszennej z niewielkim dodatkiem tłuszczu. Wyjątkowego smaku dodają brzoskwinie zapieczone w cieście.

Rolada makowa

Nr katalogowy CT-08
Ciasto drożdżowe z makiem i rodzynkami.

Sernik domowy

Nr katalogowy CT-09
Wykonany według starej, tradycyjnej receptury – na kruchym cieście z dodatkiem brzoskwiń.

Sernik kakaowy

Nr katalogowy CT-10
Wykonany według starej, tradycyjnej receptury – na ciemnym spodzie biszkoptowo – tłuszczowym, z dodatkiem brzoskwiń.

Sernik wiedeński

Nr katalogowy CT-11
Wykonany według tradycyjnej receptury. Pieczony bez spodu kruchego.

Seromak

Nr katalogowy CT-12
Masa serowa oraz makowa, wykonane według ściśle przestrzeganej receptury, tworzą wspaniałe połączenie dwóch smaków zapieczonych na delikatnym kruchym cieście.

Skubaniec

Nr katalogowy CT-13
Mix owoców pod przykryciem puszystej pierzyny z ubitego białka, zapieczony na kruchym cieście.

Strucel zawijany z serem

Nr katalogowy CT-14
Ciasto drożdżowe z serem, posypane kruszonką.
Dojazd do firmy