Ciasta tradycyjne
Babka zwykła z kakao
Nr katalogowy CT-01
Tradycyjna babka wykonana na bazie naturalnych surowców z dodatkiem kakao.
Jabłecznik
Nr katalogowy CT-02
Jabłka zapieczone w delikatnym, półkruchym cieście i obsypane cukrem pudrem.
Lemoniada
Nr katalogowy CT-03
Ciasto babkowe o smaku tradycyjnej lemoniady z dodatkiem maliny, cytryny oraz kiwi.
Makowiec
Nr katalogowy CT-04
Tradycyjny makowiec wykonany według starej niezmiennej receptury.
Makowiec zwijany z kruszonką
Nr katalogowy CT-05
Ciasto drożdżowe z makiem i rodzynkami obsypane kruszonką.
Makówka
Nr katalogowy CT-06
Tradycyjnie przyrządzona masa makowa zapieczona z dodatkiem drobnych kostek jabłka.
Półkruche z brzoskwiniami
Nr katalogowy CT-07
Wykonane na bazie mąki pszennej z niewielkim dodatkiem tłuszczu. Wyjątkowego smaku dodają brzoskwinie zapieczone w cieście.
Rolada makowa
Nr katalogowy CT-08
Ciasto drożdżowe z makiem i rodzynkami.
Sernik domowy
Nr katalogowy CT-09
Wykonany według starej, tradycyjnej receptury – na kruchym cieście z dodatkiem brzoskwiń.
Sernik kakaowy
Nr katalogowy CT-10
Wykonany według starej, tradycyjnej receptury – na ciemnym spodzie biszkoptowo – tłuszczowym, z dodatkiem brzoskwiń.
Sernik wiedeński
Nr katalogowy CT-11
Wykonany według tradycyjnej receptury. Pieczony bez spodu kruchego.
Seromak
Nr katalogowy CT-12
Masa serowa oraz makowa, wykonane według ściśle przestrzeganej receptury, tworzą wspaniałe połączenie dwóch smaków zapieczonych na delikatnym kruchym cieście.
Skubaniec
Nr katalogowy CT-13
Mix owoców pod przykryciem puszystej pierzyny z ubitego białka, zapieczony na kruchym cieście.
Strucel zawijany z serem
Nr katalogowy CT-14
Ciasto drożdżowe z serem, posypane kruszonką.